Shotgun Forum banner

Tylko dla informacji - mam raka nerki, wątroby i trzustki w stadium 4. Moje uczestnictwo online jest poważnie ograniczone.

7.6K views 65 replies 59 participants last post by  snapcap  
#1 ·
Czuję się o wiele lepiej niż wcześniej.

#5 ·
Radzę sobie o wiele lepiej niż wcześniej.
Radzę sobie o wiele lepiej niż wcześniej.
Cóż, siedzenie teraz w domu daje ci dużo czasu na czytanie tych wszystkich postów na SGW i być może dodanie swoich 2 centów, gdy masz coś do powiedzenia.
Witamy na pokładzie i nie wstydź się.
Mike
Stare greckie przysłowie:
Musisz zrobić trochę hałasu w życiu, bo inaczej Bóg cię tu nie pozna.

#18 ·
Przykro mi słyszeć o twoich problemach zdrowotnych, ale cieszę się, że czujesz się lepiej. Nie bądź obcy. Wskocz do któregoś z tych wątków, które Cię interesują. Zawsze cieszę się, słysząc/czytając Twoją perspektywę.

• Like
Reactions: davesy and Robert70
#19 · (Edited)
Virginian, modlę się, abyś otrzymał uzdrowienie i ulgę od wszelkiego bólu. Wiele razy polegałem na Twojej zgromadzonej wiedzy, zwłaszcza jeśli chodzi o strzelby Remington.

Nadzieja i modlitwa za ciebie. Jeśli zechcesz przesłać mi swoje imię przez PW, abym mógł uczynić moje modlitwy bardziej konkretnymi. Wszystkiego najlepszego.

#21 ·
#24 ·
Do władz 1100, na których wielu z nas polegało przez lata, zachowaj pozytywne nastawienie i ciesz się każdym dniem; postawa, którą wszyscy powinniśmy zaakceptować. Wszyscy trzymamy za ciebie kciuki i mamy nadzieję i oczekujemy zdrowego wyniku po drugiej stronie tego!