Shotgun Forum banner

Coś poszło za mną do domu. (Strzelba cietrzewia)

1.1K views 21 replies 14 participants last post by  bobski  
#1 ·
Zestaw dwulufowy 20ga.
Image

Attachments

#4 ·
Jakieś więcej zdjęć?...wygląda na to, że ma pewne elementy A-1 Special Parker, ten, który został ponownie zaopatrzony.....z pewnością byłby to miły karabin 'grouse'.👍
to jest replika Parker A-1. fabryczne wykończenie zostało usunięte i wykończone olejem. kolory zostały przerobione przez tunbull.
Image

#5 ·
john neal,

Piękny stary podwójny pistolet, proszę podać producenta. Bardzo lubię podwójne pistolety z 2 lufami, szczególnie ładne są pistolety kalibru 20. Naprawdę ładne grawerowanie na twojej broni, sprawia również, że jest to poważny pistolet o wysokiej jakości.

wszystkiego najlepszego,

Pine Creek/Dave
L.C. Smith/Westley Richards Man

#13 ·
To bardzo ładny pistolet.
Powód, dla którego wspomniałem o Turnbullu, jest taki, że dwa razy kupiłem broń, o której sprzedawca twierdził, że została odrestaurowana przez Turnbulla, wyglądały odpowiednio i okazało się, że żadna z nich nie znajdowała się w rejestrach Turnbulla.
Kiedy poinformowałem o tym sprzedawcę, powiedział coś w stylu:
„Hmm” „Byłem tego pewien.
Wygląda na to, że masz bezpośrednią wiedzę, że to rzeczywiście ich praca.
Ponownie, ładny pistolet.

#14 ·
To bardzo ładny pistolet.
Powód, dla którego wspomniałem o Turnbullu, jest taki, że dwa razy kupiłem broń, o której sprzedawca twierdził, że została odrestaurowana przez Turnbulla, wyglądały odpowiednio i okazało się, że żadna z nich nie była w rejestrach Turnbulla.
Kiedy poinformowałem o tym sprzedawcę, powiedział coś w stylu:
„Hmm” „Myślałem, że na pewno tak było.
Wygląda na to, że masz bezpośrednią wiedzę, że to rzeczywiście ich praca.
Jeszcze raz, ładny pistolet.
Wysłałem broń do Briana Dudleya, on wysłał metal do Turnbulla, a on zrobił prace stolarskie.

#22 ·
Jeśli robi się samotnie dla starszego brata Meriden 12, daj znać!