Zestaw dwulufowy 20ga.
to jest replika Parker A-1. fabryczne wykończenie zostało usunięte i wykończone olejem. kolory zostały przerobione przez tunbull.Jakieś więcej zdjęć?...wygląda na to, że ma pewne elementy A-1 Special Parker, ten, który został ponownie zaopatrzony.....z pewnością byłby to miły karabin 'grouse'.👍
Nigdy nie lubiłem czerwonego odcienia wykończenia repro. Dudley nałożył olej i usunął przedni fleur delis i ponownie sprawdził panel.Ah, that's the explaination...kudos on the wood refinish....looks swell & better.
I had a Steel Shot Special once......enjoy the gun, shoot the case off it.👍
Poważnie, bardzo ładna strzelba i wszystko, co dostajemy, to dwa kiepskie zdjęcia. Mam nadzieję, że to tylko drażnienie.20ga zestaw z dwiema lufami.
View attachment 146524
Wysłałem broń do Briana Dudleya, on wysłał metal do Turnbulla, a on zrobił prace stolarskie.To bardzo ładny pistolet.
Powód, dla którego wspomniałem o Turnbullu, jest taki, że dwa razy kupiłem broń, o której sprzedawca twierdził, że została odrestaurowana przez Turnbulla, wyglądały odpowiednio i okazało się, że żadna z nich nie była w rejestrach Turnbulla.
Kiedy poinformowałem o tym sprzedawcę, powiedział coś w stylu:
„Hmm” „Myślałem, że na pewno tak było.
Wygląda na to, że masz bezpośrednią wiedzę, że to rzeczywiście ich praca.
Jeszcze raz, ładny pistolet.
Och, to jest wspaniałe. Zbyt piękne do kruszenia krzaków.20ga zestaw dwulufowy.
View attachment 146524