Shotgun Forum banner

Beretta 694 Black DLC

3.4K views 48 replies 21 participants last post by  58PERAZZI  
#1 ·
#3 ·
Nigdy nie byłem fanem wyglądu 694 (ani standardowego DT11), ale uważam, że 694DLC wygląda o wiele lepiej (y)
Prawdopodobnie wyglądałoby dobrze z czarnym laminatem z 688?
694 byłby o WIELE ładniejszą bronią bez dziwnych konturów na zamku i głupkowato wyglądającego przedramienia. Spraw, by zamek wyglądał jak 682 i załóż przedramię 694 DTL, a broń wyglądałaby 1000 razy lepiej.

#8 ·
#17 ·
Widziałem wersję DT11 tego kilka miesięcy temu w Jaquas - okropna. Nawet nie zawracałem sobie głowy, żeby ją podnieść!
DT11 Black bez karbonu wygląda o wiele lepiej, zwłaszcza z ładnym drewnem..
Czarny laminat 688 byłby idealną trifectą dla wykończenia DLC 694, karbonowego żebra i "drewna" - okropna x 3.
Brzydota jest rĂłwnieĹĽ w oku patrzÄ…cego.

#23 ·
Jestem zaskoczony, że nikt nie wspomniał o tym, że ma inne przewężenie lufy niż oryginał
Na Reddicie pojawił się post z mnóstwem komentarzy, w których ludzie płakali i mówili, jak stożki wymuszające wpływają na odrzut w kółko, co nie jest prawdą, i byli zdenerwowani, że "kupili DT11 za darmo", jakby te dwa pistolety w ogóle można było porównać

#27 ·
Podoba mi się wygląd. Wolę czarne zamki; srebrny zamek nie jest przeszkodą. Żebro Tramway na lufie Stellium Pro jest dobre. Lubię oba. Trochę zaciera powód kupna DT11. Czy Beretta może umieścić proste żebro na 694?
Z pewnością sprawia, że 694 jest rozsądną opcją dla strzelców o dużej objętości, którzy mogą preferować żywość i dopasowanie w stosunku do DT11.

Waga/odczucie i trwałość (liczba strzałów między serwisami) DT11 wciąż znacznie różnią się od 694. I odłączany spust, jeśli Ci na tym zależy.

Wolę widoczność wokół zamka 694, ale waga DT11 sprawia, że jest to super stabilna broń. Chociaż nie głosowałem jeszcze swoim portfelem, tylko strzelałem z obu przez znajomych lub pokazy.

#42 ·
Przede wszystkim pisze siÄ™ Fudd. Po drugie, nie uĹĽywaj imienia Elmera w negatywny sposĂłb. Jest o wiele fajniejszy niĹĽ jakikolwiek internetowy kowboj.

Jeśli chodzi o broń, lubię DLC, a ulepszona konstrukcja przednia jest świetna. Nie jestem pewien co do smoooooth.
Myślałem, że próbuje przeliterować "food"