694 byłby o WIELE ładniejszą bronią bez dziwnych konturów na zamku i głupkowato wyglądającego przedramienia. Spraw, by zamek wyglądał jak 682 i załóż przedramię 694 DTL, a broń wyglądałaby 1000 razy lepiej.Nigdy nie byłem fanem wyglądu 694 (ani standardowego DT11), ale uważam, że 694DLC wygląda o wiele lepiej
Prawdopodobnie wyglądałoby dobrze z czarnym laminatem z 688?
UGGGHHHH, zrobili to dla Anglii.WyglÄ…da to prawie jak SL2 dla ubogich.
Wolałbym złoto (lub srebro) dla linii inkrustacji, ale podoba mi się czarny DLC. Przynajmniej nie zrobili odbiornika w kolorze smerfowym…
View attachment 146985
Ktokolwiek to zatwierdził (i ktokolwiek kupił jeden z nich) powinien zostać wyciągnięty na ulicę i rozstrzelany
Czy mogą usunąć okropne żebro z włókna węglowego? Czy jesteś z tym uwięziony 🤣Kiedy rozważałem DT11 dlc, zapytałem Cole gun, czy mogą usunąć brzydki pasek wyścigowy. Nie lubią tego robić, ale zrobią to. Nie jestem pewien, czy to również dotyczy tego.
Na Reddicie pojawił się post z mnóstwem komentarzy, w których ludzie płakali i mówili, jak stożki wymuszające wpływają na odrzut w kółko, co nie jest prawdą, i byli zdenerwowani, że "kupili DT11 za darmo", jakby te dwa pistolety w ogóle można było porównaćJestem zaskoczony, że nikt nie wspomniał o tym, że ma inne przewężenie lufy niż oryginał
Jestem prawie pewien, że nowa cena regularnych 694 wynosi teraz około 6 tys. Spodziewam się, że będą kosztować 7 tys.+, ale to tylko przypuszczenie.Jaka jest sugerowana cena detaliczna dla tego złego chłopca? 6k?
Z pewnością sprawia, że 694 jest rozsądną opcją dla strzelców o dużej objętości, którzy mogą preferować żywość i dopasowanie w stosunku do DT11.Podoba mi się wygląd. Wolę czarne zamki; srebrny zamek nie jest przeszkodą. Żebro Tramway na lufie Stellium Pro jest dobre. Lubię oba. Trochę zaciera powód kupna DT11. Czy Beretta może umieścić proste żebro na 694?
Naprawdę lubię beretty. Ale myślę, że są za drogie i niezbyt dobrze wykonane.AHI, nie zwracaj zbytniej uwagi na Tina. Jeśli nie mówi K lub P, nie lubi Beretty.
Myślałem, że próbuje przeliterować "food"Przede wszystkim pisze się Fudd. Po drugie, nie używaj imienia Elmera w negatywny sposób. Jest o wiele fajniejszy niż jakikolwiek internetowy kowboj.
Jeśli chodzi o broń, lubię DLC, a ulepszona konstrukcja przednia jest świetna. Nie jestem pewien co do smoooooth.
Nic lepszego niż "darmowy" "postój w boksie", fałszywe laserowo grawerowane damasceńskie monoblokowe klejnoty, złote kaczki i wymyślone rzymskie postacie, aby otworzyć portfel. Mówimy o wartości!Now I understand Someone has been drinking the Caesar Kool-Aid.
I w Krieghoffs sięgając nieco dalej.Żebra „Tramline” były używane w Perazzi mx8 i Beretta 682 35 lat temu.