Wygląda na to, że dławiki Lyman Cutts Compensator stają się rzadkie. Czy ktoś zna źródło tych dławików, czy też trzeba mieć szczęście i znaleźć je na GI, GB lub E-Bay? Dzięki. Larry
Duk chciał kupić, a nie sprzedać.Do you?
Nadal je masz
Szukam 20ga zmodyfikowanego do Cutts Compensator, jeśli możesz mnie pokierować we właściwym kierunkuByło sześć różnych stałych czoków do strzelb 12-gauge Cutts Compensator --
1. Spreader
2. .755 (ulepszony cylinder?)
3. .725 Modified Choke
4. .705 Full Choke
5. .690 Long Range No. 1
6. .680 Long Range No. 2
W kalibrach 16-, 20- i 28- oraz .410-bore były Spreader, Modified i Full. I większość była dostępna zarówno w stali, jak i stopie aluminium, ale .690 Long Range No. 1 i .680 Long Range No. 2 były oferowane tylko w stali.
Szukam rury 20 ga Modified do kompensatora Cutts, jeśli możesz mnie pokierować we właściwym kierunku. Dzięki!!!W rzeczywistości istniały dwa dodatkowe zwężenia dławika Cutt's, które rzadko się widuje. Jest 1LR .675 (Super Full) i .740 (lekko zmodyfikowany) dławik Lyman. Mam dobry asortyment dławików Cutts w kalibrach 12, 16 i 20 oraz kilka w kalibrze 28. Mam również kilka zestawów w pudełkach. Niektóre są nowe, niektóre używane, większość to stal, ale niektóre to stop. Mam również komory rozprężne we wszystkich kalibrach, w tym .410, klucze do rur, kilka adapterów do luf i kilka kompletnych luf Remington 1100 i 870 w kalibrach 12 i 20. Od czasu do czasu rozstaję się z niektórymi, więc jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie na PW i może uda nam się coś ustalić.
Pozdrawiam, Jim B.
Szukam również dławików Lyman, ale do .410. Czy ktoś ma tam szczęście?Wyszukuję rury 20 ga Modified do kompensatora Cutts, jeśli możesz mnie pokierować we właściwym kierunku. Dzięki !!!
Sprawdzajcie na Ebay, możecie zapisać wyszukiwanie i otrzymacie powiadomienie, jeśli coś się pojawi.Jeśli ty lub ktokolwiek natkniecie się na jakieś dławiki Lyman .410 do kompensatora Cutts, byłbym bardzo zainteresowany kupnem.