Shotgun Forum banner
41 - 58 of 58 Posts
Będę tym dziwnym. Jak donosiłem tutaj we wrześniu 2021 roku, miałem cztery z tych federalnych łusek Walmart, które nie odpaliły w czterech różnych strzelbach, sześć iglic. Nigdy wcześniej ani później. Żadna inna marka; nawet elaboracje, zawsze zapłon przynajmniej zadziałał.

Opinie na temat 100-pakowych opakowań Federal 12ga, które można znaleźć w Walmart?

Mój lokalny sklep wydaje się je regularnie dostawać w magazynie za 34 dolary za pudełko, postanowiłem wypróbować kilka. Dają ładne pęknięcia na 5 stanowiskach, ale odrzut jest dość mocny z mojego Auto 5 (to ładunek 1-1/8 uncji przy 1200). Nie miałem żadnych lekkich raportów, niewypałów ani zniekształconych łusek w 2 pudełkach, których użyłem do tej pory.

Myślę, że w przyszłości kupię ich więcej, biorąc pod uwagę niską cenę, chyba że ludzie mają jakieś poważne historie grozy na ich temat.
To wszystko, co kupuję.

Mają trochę odrzutu. Chciałbym, żeby wyprodukowali wersję 1145fps lub wersję 1oz. Co dziwne, biorąc pod uwagę grabież pieniędzy przez BigAmmo, pomyślałbyś, że zdaliby sobie sprawę, że mogliby sprzedawać produkt z mniejszą ilością składników za tę samą cenę.
Jak pudełka po 20 sztuk?

Nie 9 $ za pudełko, ale DOSTARCZANE DO TWOICH DRZWI za 9,99 $ (lub 99 $ za płaskie) z BEZPŁATNĄ WYSYŁKĄ dla zamówień powyżej 90 $: Game & Target Loads | Rogers Sporting Goods

Ich czas dostawy (2-4 dni) jest imponujący, podobnie jak staranność, jaką przykładają do pakowania przesyłek.

Tak. Sprawdź liczne wątki na ten temat na forum Reloading tutaj. (y)
Nigdy o nich nie słyszałem, ale na pewno spróbuję. Dzięki za wskazówkę.

Nigdy o nich nie słyszałem, ale na pewno spróbuję. Dzięki za radę.
Rogers jest moim zdaniem jednym z najlepszych sprzedawców internetowych amunicji śrutowej ołowianej lub stalowej do polowań. Jeśli jesteś myśliwym na ptactwo wodne, są najlepsi. Każde zamówienie powyżej 99 $ ma darmową wysyłkę. Nie ma znaczenia jak duże lub ciężkie. Ich obsługa klienta jest niezrównana.

Strzeliłem dziś do innego klubu, mieli 3 różne marki na sprzedaż (flats).
Winchester nie AA i jakaś inna marka 110 $ plus podatek i BP 130 $.
drogo, ale są.

Oto zdjęcie mojego lokalnego Scheels dzisiaj, pełnego wszelkiego rodzaju łusek, około połowa w promocji. Kupiłem płaską skrzynkę Winchester super target za 86 $. Były 4 rodzaje Remington w promocji za 89 $. Kusiło mnie kupić sprytne łuski. Czy ktoś wie, jakiej łuski używają, to był high brass. Były też końcówki pełne amunicji AA i skrzynek Fiocchi plus kolejna półka skrzynek Federal.

Widzę, że Twoje Remingtons to Gun Club, a nie STS. Mój lokalny Wally ma wiele 4-paków Golden Bullets (27 yard Handicap) za 52 dolary i nikt ich nie kupuje. Federal 4-paki kosztują 34 dolary i cieszą się dużym popytem. Estate 4-paki kosztują 38 dolarów i trudno je znaleźć. Winchester 4-paki są często dostępne, ale większość unika ich kupowania.

Jeśli chodzi o 4-paki Federal, ładunki 3 dram/1200 fps/1 1/8 oz są powszechne w 8 strzałach. Strzelcy trap pochłaniają 71/2 strzału i są trudniejsze do znalezienia. Po WIELU latach przeładowywania, zrezygnowałem z powodu śmiesznych cen komponentów. Strzelam z 4-paków Federal od lat i NIE MAM ŻADNYCH PROBLEMÓW. Gorąco je polecam!

Opinie na temat 100-pakowych opakowań Federal 12ga, które można znaleźć w Walmart?

Mój lokalny sklep wydaje się je regularnie dostawać w magazynie za 34 dolary za pudełko, postanowiłem wypróbować kilka. Dają ładne pęknięcia na 5 stanowiskach, ale odrzut jest dość mocny z mojego Auto 5 (to ładunek 1-1/8 uncji przy 1200). Nie miałem żadnych lekkich raportów, niewypałów ani zniekształconych łusek w 2 pudełkach, których do tej pory użyłem.

Myślę, że w przyszłości będę kupował ich więcej, biorąc pod uwagę niską cenę, chyba że ludzie mają jakieś poważne historie grozy na ich temat.
Zawsze były określane jako śmierdzące łuski!
Myślę, że dlatego, że wkładają do nich za dużo siarki jako wypełniacza.
Poza tym działają dobrze.
Mike

Nasz lokalny Walmart miał stałe dostawy pakietów Federal Field & Target 100 przez ostatnie 3 lata. Wystrzeliłem tysiące sztuk 20 ga i nie miałem ani jednego problemu. Wolę pakiety Federal 100 niż Winchestery. Moi kumple wystrzelili tysiące pakietów Federal 100 12 ga i nie zauważyłem żadnych problemów. W sierpniu 2021 r. pakiety 100 szt. nabojów Federal kosztowały 24,96 USD, w lipcu 2022 r. kosztowały 34,42 USD i nadal mają tę cenę.. View attachment 74764
W tej chwili widzę dużo nabojów Estate, Fiochi i Herters pojawiających się w moich klubach. Ale te okropne naboje Winchester Universal są unikane jak kolejna zaraza Covid-19! Ja i inni wystrzeliliśmy wiele nabojów Federal Top-Gun, działają dobrze, nie mam żadnych skarg na wydajność. Ale jestem zagorzałym użytkownikiem i moje ulubione łuski to Remington Gun-Club.
Nie chcę mieszać łuski o prostej ścianie ze składnikami o zwężających się ścianach, to zły pomysł.
Mike

Po prostu nie sądzę, żeby promocja federalna była taka zła, moje przeładowania są lepsze, ale promocje są teraz tańsze. Kupiłem A-5 z 1958 roku, która była w zasadzie nowa, sprężyny były wciąż ściśnięte, po prostu ze względu na wiek, jak sądzę, kopała mocno i wystrzeliwałaby naboje tarczowe na ciężkim ustawieniu. Kiedy wyciągnąłem sprężyny, wyglądały na zupełnie nowe, bez zużycia, tylko krótsze niż nowe. W każdym razie nowe sprężyny zrobiły ogromną różnicę, ale jak powiedziałem, każdy A-5 jest inny.
Przekonasz się, że ilość oleju, której używasz na rurze magazynka w a5, robi ogromną różnicę w tym, jak kopią, za dużo oleju, będą grzechotać zębami, a rodzaj oleju, którego używasz, również zrobi dużą różnicę. Mam lekką 12 a 5 i używam oleju do maszyn do szycia Singer na rurze magazynka, 2 krople na magazynek do lekkich lub ciężkich ładunków i zmieniam elementy cierne dla lekkich do ciężkich i mam 3-calowego magnum a5, to zajmuje 3 krople na rurę magazynka i to samo z elementami ciernymi jako zasada, to dobre miejsce do rozpoczęcia, więcej oleju, więcej kopnięcia, mniej oleju, mniej kopnięcia, za dużo oleju i wykopią cię, a kiedy nałożysz na nie olej, rozprowadź go ręką, aby był równomiernie na rurze magazynka i upewnij się, że elementy cierne są prawidłowo zmontowane i upewnij się, że masz je wszystkie, jeśli kupiłeś używane, byłbyś zaskoczony, ile używanej broni niektórzy głupcy wyrzucili lub zgubili element cierny.

Strzelam dużo paczek Federal 100 i zwykle są one dostępne w lokalnym Walmart. Jeden z klubów, których jestem członkiem, ma Federal flats za 96 dolarów za sztukę lub 93 dolary za 5 flats i 90 dolarów za 10 lub więcej. To nie jest tanie, ale jest dostępne i nie ma kosztów wysyłki.

Mają trochę odrzutu. Chciałbym, żeby produkowali wersję 1145fps lub wersję 1oz. Co dziwne, przy grabieży pieniędzy prowadzonej przez BigAmmo, pomyślałbyś, że zdadzą sobie sprawę, że mogliby sprzedawać produkt z mniejszą ilością składników za tę samą cenę.
Nie mogą i nie będą...

Dlaczego...

Ponieważ marka X zrobi ten ładunek 1250 fps i jeśli marka Y przestanie go robić, klient przejdzie do marki X.

To zasiewa szersze ziarno... kiedy klient potrzebuje 22 lub ładunków do indyka, lub, lub...

Pamiętają, kto miał swój Super Handicap z powrotem...

Nie każdy strzelec tak myśli, ale jeśli 25 procent z nich tak myśli, to wielu strzelców, których nie chcesz pchać do innych producentów.

41 - 58 of 58 Posts