Shotgun Forum banner
101 - 114 of 114 Posts
Jeśli zdecyduję się na jeden, zdecydowanie będzie to wersja 30-calowa i prawdopodobnie poproszę Briley, aby zrobił mi kilka czoków płaskich. Po prostu moja preferencja.
Fabarm również produkuje czoki płaskie, które w tym działają. Nazywają się INNER HP chokes zamiast EXIS HP extended. Wszystkie ich czoki są produkowane przez Fabarm, a nie przez stronę trzecią, i wszystkie są wykonane z tych samych materiałów co ich lufy. Nie ze stali nierdzewnej jak niektóre inne.

Czy ktoś widział już któryś z nich w inwentarzu dealera?
Fabarm ma broń demonstracyjną na Grand American. Znajdują się w Vendor Building 4. Możesz wpaść i postrzelać z niej na demonstracyjnej pułapce.
Doug Gray ma jedyną dostępną na sprzedaż na terenie, ale pod koniec tygodnia zabieram ją do domu. :cool: Ludzie z Fabarm w budynku Guerini/Fabarm powiedzieli, że wiedzą o jeszcze jednej na sprzedaż w Nowym Jorku, ale poza tym pierwsza alokacja została wyprzedana. Więcej spodziewane jest w październiku lub listopadzie.

Image

Jakieś przemyślenia na temat tego, jak to wypada w porównaniu do Fausti DEA SC SxS?
Oba sÄ… trudne do znalezienia, zdajÄ…c sobie sprawÄ™, ĹĽe FABARM jest obecnie wyprzedany

Mam Fausti DEA sport.

Zalety - Regulowana baka, wkręcane czoki, bardzo dobrze zbudowany, ładnie się buja i jest bardzo dobrze wyważony na zawiasie.
Wady - Chciałbym, żeby strzelił z 32” i 30”, ale nie były dostępne, więc wszedłem w to na ślepo (moja wina) 32” jest trochę długi, a przedłużone czoki sprawiają, że jest trochę nieporęczny. Zamówiłem kilka czoków Briley i podobają mi się o wiele bardziej.

Próba zdobycia fabrycznych czoków jest uciążliwa, ponieważ są to czoki Techno lub coś w tym rodzaju i nie są łatwo dostępne, co skutkowało moim zakupem od Briley.

Lufy wydają się moim zdaniem trochę cienkie, trochę więcej mięsa by im nie zaszkodziło, to znaczy, że jest to dedykowana broń tarczowa, a nie broń polowa.

Co prowadzi mnie do mojej największej skargi, żebra, zdecydowanie nie jest podniesione, a nawet wydaje się być żebrem bagiennym. Zlecę montaż innego, wyższego żebra.

Ogólnie rzecz biorąc, to dobra broń do strzelania, która potrzebowała tylko trochę więcej przemyślanego projektu, aby była bronią tarczową. Zdecydowanie ją zachowam i będę z niej strzelał, ale chcę wypróbować Fabarm SxS, gdy będzie bardziej dostępny.

Czy ktoś faktycznie może kupić jeden z nich i zabrać go do domu?

Tak. Strzelałem trochę skeet i trochę trap z tego, który kupiłem na Grand American.
Plotka głosiła, że więcej spodziewano się w październiku lub listopadzie, ale przy całym szaleństwie importowym, kto wie?...

101 - 114 of 114 Posts